Nagelvlogg

 

Jobbresan till Göteborg

 
Då var vi tillbaka, till det hotell jag satte mig ner i fosterställning och grät inne på toaletten. För det var exakt tre månader sedan det allra värsta tänkbara hände. Jag har svårt för att visa det, för det är ingen tycka-synd-om-mig vlogg. Det är inte mig det är synd om. 

Men här har ni en av vloggarna, 2 more to go <3 

ÅngestenHey folks, befinner mig i en sån hemsk ångest-stress sits just nu
Fick precis veta i sista minut att vi kommer behöva flytta från vår lilla koja vid Mall of Scandinavia nu för att hyresvärden inte fick sitt jobb i Monaco. Asså bara den stressen och tankarna av hur lurad man kan bli på att flytta osv gör mig så ledsen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, och för att strö salt på såren händer allt med ISIS vilket har gjort mig till en psykopat. Jag tänker sätt att rymma på om det skulle hända mig, vart jag inte ska vara och vart jag är säkrast. Men det vet man ju aldrig right? 

Allt är bara hemskt, och jag tror jag känner så starkt för allt detta för att jag precis haft min PMS. Det är inte lätt att vara tjej. Det är inte lätt att vara en människa, mycket mindre lättare att leva som en ungdom i Sverige letandes efter bostäder. Usch för folk som hyr ut andrahand för hälften av det dom själva betalar. 
Det enda majoritet folk tänker på är pengar nuförtiden... </3

Vill bara bort, till ett varmt land med 0 bekymmer och trevliga människor.
Ville ju nästan skrika rakt ut hur respektlösa vuxna och ungdomar är som springer först in i tunnelbanan för att få sittplats och totalskiter i en gammal gumma eller gubbe som inte har kraften att stå upp. USCH  

// Too tired to wright in english, please read it on google translate.
2
Annonsera här »