Thank god for airplanes

När jag är i Sverige känns det som jag satt livet på paus. 
Jag tror inte folk förstår hur lyckligt lottade vi i Sverige är. Vi har pass, majoritet har råd att åka utanför sina hemstäder/Sverige till andra länder. 
Jag tror många har svårt att förstå, även fast man är väl medveten om fattigdom i andra länder är det hos vissa OMÖJLIGT att skaffa sig ett pass eller få ett godkännande att lämna sitt land för att "turista". Ibland måste man ha intyg från det andra landet, man måste bevisa att man har råd ekonomiskt etc. 

Så när ni har chans, ta den. Åk runt jorden och samla på dig inspiration, kultur och upplevelser som inte går att få i Sverige. Jag tycker att folk som bor i Sverige bor i en bubbla, och att vi alla behöver stiga ur denna bubbla och ta oss ut till verkligheten, till varmare breddgrader, fina kulturer och kärlek blandat med glädje. 


-

Ibland när jag varken har råd eller tid brukar jag ändå sitta och surfa runt på flyg.nu och kolla priset på vart jag vill härnäst. Ibland kanske det är för dyrt, så det slutar med att jag hittar en helt random destination till platser folk vanligtvis aldrig brukar åka till haha. Men det lönar sig alltid i slutändan, och hemligheterna bakom allt mitt resande är att vara ute i god tid och planera planera planera! 

 
Flyg.nu tycker jag är en jätte bra hemsida för dom som tycker hita resor är komplicerat. Dom hjälper dig och ger dig förslag när du riktigt inte vet vad du ska fråga. Du kan även som bilden ovanför, klicka på vilken världsdel du skulle vilja besöka och samtidigt tänka ut hur långt/nära du vill vara ditt egna land. 

Hemsidan själv säljer inte resorna utan hjälper dig bara jämföra priser, flygbolag, tider etc. och sedan förs du vidare till resebyråns hemsida.

Vart ska ni åka härnäst?! Klicka er in på hemsidan och/eller berätta vart ert nästa drömresemål är för mig! :D  
 
 


Inlägget i samarbete med flyg.nu
1
Ljuva Julia

Jag reser rätt snart till Canazei i Italien :D Ska bli så spännande!! Snowboardresa1

Annonsera här »