Catching up

Hej på er finaste, tänkte att vi kan catcha upp lite vad som hänt i mitt liv. Sen kan ni ju även kommentera vad som händer i ert liv också. 

Flytta - That's right, just nu är allt så sjukt ostabilt, vi fick beskedet för 1 månad sen om att vår hyresvärd skulle komma tillbaka till Sverige trots att vi var inställda på att få bo kvar till åtminstone December. Men nej, hon fick inte jobbet i Monaco vilket leder till utflytt för vår del. Efter många lägenhetsvisningar och mailkonversationer kom vi fram till att vi förlänger kontraktet till slutet av Augusti. Men om någon/några veckor får vi eventuellt veta om hon kommer få ett jobb där ändå vilket leder till att vi kanske får flytta i December ändå (?!) Så oklara saker.
Hur som helst! Om ni känner någon/några som hyr ut en lägenhet i Stockholmsområdet, berätta för dom att ett par i nöd behöver de innan dom blir utkastade på gatan.
Vi vill inte flytta tillbaka in hos våra päron eftersom vi vill ha ett eget, vilket låter lite petigt, men vi vill inte göra intrång i deras nya liv och allt de ändrat i deras/vårat gamla hem och vi vill samtidigt ha eget då vi diskar, lagar mat och allt helt andra tider på dygnet än vad dom gör.


Semester - Snart åker vi till Malta, är så sjukt peppad. Jag vet inte varför vi bokade 2 hela veckor på en Ö som knappt syns på kartan, men jag ska göra en To Do List så att man alltid kan hålla sig sysselsatt. Sjukt svårt när man är ett sällskap på 4 pers där alla vill något helt annat än vad du vill. Jag är mer av en upptäckare, jag skulle inte bry mig om jag heller åkte ensam och upptäckte än att bara jämt och ständigt sola, dricka, festa, haffa och göra andra saker. I'm past that. Jag vill bara njuta av världen och se andra kutlurer. Min festfas har dött ut för länge längesen. Har ni varit i Malta eller känner någon som varit där? Kommentera gärna lite tips till mig!


Jobbet - På jobbet är det bra, har varit bort mycket nu senaste veckan eftersom det varit röd dag och semester för studentfirande. Igår (torsdag) trodde jag det var måndag ?! WHAAT! Förutom att jag är jätte hype på att få en resväska av jobbet är jag utmattad då jag kommer bli ivägskickad till en liten håla kallad Bollebygd där jag ska bli mer insatt i mina arbetsuppgifter som kemikalieadministratör. Detta sker då alltså 2 dagar INNAN jag åker till Malta. Förstår ni vilken resestress jag har? Jag är ganska så trött men nu mera när solen kommit fram kan jag komma upp lättare ur sängen och känner mig mycket gladare och piggare än på vintern. Vi kom fram till att jag har lätt att bli sjuk på vintern då jag saknar brist på D-vitamin då jag som thailändare behöver mer sol. Flytta från Sverige? Inom snar framtid hoppas jag! 


Fritid - Efter jobbet går jag mestadels hem och kollar på youtube. Ju fler jag prenumererar på, desto mindre tid har jag till att göra andra saker haha. Känner ju mig urusel om jag inte catchar upp deras videos i tid innan de blir glömt. Jag lagar oftast mat men städar skiiit mycket. Det är alltid något stökigt hos oss och jag gör vad jag kan för att det inte ska bli ostädat, smutsigt och i dåligt skick inför när det är dags att flytta. Jag har catchat upp med många gamla vänner då jag träffat dom på studenten och så vidare och det känns så jävla bra. Vissa har jag saknat och många är jag så glad över att dom nått framgång. En vän är alltså lagkapten för ishockeylaget i Malmö, en annan spelar fotboll för AIK, en annan har öppnat upp en spraytan salong, min bästavän har kommit in på Åsa - ja listan är lång! 


Blogg & Youtube - Asså jag bestämde mig spontant för att börja med youtube igen då det blivit större än blogg, men jag vill samtidigt inte svika bloggen då jag vet att många fortfarande kikar sig in på min blogg. Men youtube är ju så mycket enklare än att behöva formulera mig skriftligt, där får ni se en helt annan sida. Och på bara några månader har det växt till över snart 1.200 prenumeranter! Det är helt sjukt. Men jag kommer alltid minnas vilka som alltid varit där och följt mig genom mina dåliga och bra tider. Ni är bäst <3


Så det är basically vad som händer i mitt liv just nu.
Hur går det för er? <3
 
1
Anonym

Hej jag är i ungefär samma sits som er? När det kmr till lägenhet.. Fixk du några tips på hur man kan hitta andra hand eller första handskontrakt? Tacksam för svar

Annonsera här »