Önskadf Storytime #4

 
7
Anonym

Så stark pim, har följt dig jättelänge Love u 💕

Madeleine Andersson

Sååå starkt och framför allt modigt att du delar med dig Pim ! Finns så mycket som man inte vet om människor.
Du är en sån förebild för de som är utsatta !❤️

Gea

Hej Pim! Jag brukar inte kommentera bloggar egentligen men jag vill säga att jag tycker dy är otroligt modig och stark som vågade berätta detta. Jag tror att de kan vara super bra för många utsatta att höra att de inte är ensamma och att de finns hjälp att få. En riktig förebild för många som är i din sits! Jag tycker också att du är otroligt stark av att du ändå "försöker se de positiva" om man får lägga fram de så.
Jag brukar säga att de man gått igenom är de som formar oss men de säger inget om vem man är som person.
Super bra blogg och super fin tjej !
Kram kram

Anonym

<3<333

Anonym

Vi är här för dig alltid pim ❤️❤️❤️❤️

Anonym

Jag har också växt upp med barnaga. Jag kan därför känna igen mig i mycket av det säger. Så det var faktiskt jobbigt att lyssna på.

Jag måste dock säga att du växte i mina ögon i det här, för jag själv skulle aldrig våga prata om det på detta öppna sätt - iaf inte från min egen vinkel, som nu t.ex. jag har blogg men länkar inte vid sådana här kommentarer.

Ann

Vackert... Jag är själv thai/kines och uppväxt i Sverige. Det som inte dödad en gör en starkare, vi lyckas och kärleken för våran familj är stort inom buddhismen. Känner så mycket gemenskap med dig. Tack för din histora! Och ditt starka budskap, dina ord lämnar spår i många hjärtan. Så inspirerande, obeskrivligt kärleksfull starkt berättelse.

Du talar för oss många Pim ❤️

Annonsera här »