Fall Tag

 

Bästa skönhetsprodukten?
Oj.. Hmm jag är inte så jätte insatt i sånt, men skulle jag vara tvungen att välja något skulle det nog vara min anastasia beverly hills dipbrow, går inte en enda dag utan den!  

Vilken färg har du helst på naglarna?
Vinröda! 

Favorithöstplagg?
Min feta bomullsjacka från Junkyard! Den är så mysig nu när vintern är påväg. 

Favoritaccessoar?

Helt klart min chocker från gina tricot

Favoritfärg på plagg?
Vinrött och grått känner jag för just nu. 

Vad är bäst med hösten?
Att mysa, ha en anledning att dricka varmt te, ha på sig tjocka sockor på kvällen eller mysiga tofflor. Ligga bland hundra filtar och täcken och bara mysa med sin favoritperson! Det blir liksom automatiskt att folk börjar stanna hemma mer för att mysa. 

Vad är sämst med hösten?
The coldness oh my gosh! Dör ju förfan av när det är så kallt OCH när det regnar och kylan bara piskar dig ännu hårdare än vanligtvis. 

Godaste drycken?
Varm söderte med socker och mjölk. Får en att verkligen älska livet. 

Vad lyssnar du på nu?
En Spotify liska på "Utforska" som heter "Feel Good Dinner" fast jag äter inte ens dinner. Jag ligger i sängen och känner lukten av mitt knäckebröd med kaviar på... 

Favoritserie?
Just nu, LUKE CAGE!

Bästa doften?
Jag älskar lukten av skog och samtidigt doftljus med en skarp lukt av vanilj och kakao. Finns inget bättre. 

Ska du iväg på någon höstresa?
Jag ska till USA tillsammans med Amir! På vår 2-årsdag gav jag han detta i present att få se en NBA match. Cavaliers mot Chicago Bulls. Där han kommer få se sin stora idol LeBron James. Men tyvärr varar det ju bara i 4 nätter. Så ska väl försöka klämma in en helg på Island för att besöka blå lagunen om det går som planerat. 

Vad gör du helst en regnig dag?
Ligger hemma, lägger madrassen framför TV'n så att jag och Amir kan ligga och mysa, äta och kolla på film eller spela hela dagen. Självklart är den känslan ömsesidig då pojkvännen hellre går och tränar (: 


 
Annonsera här »