Loft on Bus

Okej hörrni jag har hittat världens LIFEGOALS!
Detta är alltså ett par som tagit en gammal skolbuss, tagit ut alla bänkar och golv och gjort om det helt till en husvagn/hem i en buss. 

Med denna buss kommer de roadtrippa runt hela Amerika! Hur sjukt är inte detta? Hur bra är inte det? Asså jag får gåshud. Detta är EXAKT det man vill göra nån gång i livet. Men förstår ni all tid de la ner på att bygga detta? Helt otroligt. Jag är helt stum.. 

Skulle ni vilja göra det? Skulle ni klara av att bo där? 
 
2

Hallonbåtsfamiljen

Som de flesta vet har jag en youtubekanal. No shit, ingen från den kanalen vet ens att jag har en blogg lol! 
Däremot vill jag visa er bloggläsare lite videos som jag inte lagt in på månader så att ni kan följa upp. 

Skulle även uppskatta om ni prenumererade på mig! Vi börjar bli många i familjen vilket uppskattas något enormt. 

 
 

Nyårs hiking i Grand Canyon


Varje nyår har man chans att hikea i Grand Canyon! Det har man förstås när man vill under alla dagar på året där. Men att just på nyår är det lite extra speciellt. 

I 5 nätter och 6 dagar går du på ett gäng från 4 till 16 personer tillsammans, sover tillsammans, äter tillsammans och hikear tillsammar mot ett nytt år. Nyårsnatten så hikear du under mörker för att tillslut få se soluppgången till det nya nyåret skina över hela GC. LÅTER DET INTE SOM EN DRÖM?! 

Dock om man vill ha guide och göra som jag skrev enligt beskrivning kostar det ca 29-35.000 svenska kronor. Vilket är ett stort nej. Men återigen, ni kan ju göra det själva, gratis. Vilket jag lätt skulle vilja göra i framtiden. 

Skulle ni våga det? 
 
 
Annonsera här »