Desk inspiration

Alla bilder tagna från Pinterest
 
Om ca 1,5 månad är det dags att flytta till vår nyrenoverade lägenhet jag, farmor och Amir! (& våra 2 katter). Har jag berättat att jag har ansvar för inredningen av hela lägenheten? 

Något jag tänkt mycket på är att vid flytten skaffa mig en iMac för att det känns skönt att ha en stationär dator som bara står hemma när jag behöver jobba. Eftersom jag bloggar, redigerar och gör ALLT på min macbook pro som är ett par år gammal nu behöver jag upgradera mig lite och har sparat ihop massor med pengar. 
Nu gäller det bara att inreda det rätt så att det ser cleant ut också. 

Funderar på mittenbilden som min största inspriation, dock vill jag undvika att ha FÖR mycket saker runt om skrivbordet och få det att se "stökigt" ut om ni förstår mig. 

Har ni några tips?

XOXO

In my happy place

 
Just nu är jag i mitt happy place. Jag älskar livet. Trots nackspärr och stress är jag så sysselsatt att jag inte känner mig ensam eller på något sätt ångestfylld. Jag är lycklig över vart jag är JUST NU. Trots att jag vet att det inte fungerar i längden att jobba, youtubea, dansa och försöka mig på bloggning och andra hemliga projekt så får jag hålla fast mig vid de bra så länge det varar. 

Jag lovade en prenumerant på Youtube att göra en lifeupdate, så det lär hända på lördag! 
Ni följer väl mig? 
Om inte, gör ni det HÄR
 
 
4
Annonsera här »