The Music Run

Byxor från boohoo & mesh topparna från missguided/boohoo

Igår var crrrrrazy! ABZORB (min dansgrupp) hade TRE gigs! Tre av oss åkte till Örebro för ett uppträdande på en firmafest, sedan bilade dom tillbaka till Stockholm för att vi alla skulle köra på "This is Alby" som blev jätte bra! Och sedan avslutade vi hela dagen med ett sista gig på "The Music Run" som var ett av de sjukaste jag sett! 

Dom körde till och med pyro till vårt nummer. Det var inte många i publiken men dom var ändå bland dom mest hype jag nånsin sett. Synd att detta lopp inte var större, men det är nog första året för dom här i Sverige, jag tror det kommer bli större i framtida år. Hoppas på att vi får uppträda då också ;) 


1

100 främlingar


Varje år jobbar jag på en festival kallad We Are Sthlm . För er som inte känner igen det är det f.d Ung08 & Vattenfestivalen. Och under tiden jag stod där med min såpbubbelpistol kom denna man kallad Kostantine fram till mig, en ryss som bor i USA och berättade att han hade ett projekt som går ut på att fota 100 främlingar från alla kanter och hörn i hela världen, och frågade därefter om han fick fota mig. 

Så tillsammans med min såpbubblor hade vi en 2-minuters rolig photoshoot. Jag trodde aldrig jag skulle få se bilderna men han tog min mail och skickade dom nu en vecka senare och jag är förbryllad över resultatet! Jag blir lycklig av att se mig själv sådär glad och lycklig. Och det är då jag inser att det Konstantine gör, skulle göra mig minst lika lycklig. 

Han får inte pengar för detta, han har inget instagram konto eller någon offentlig sida där han blir känd på dessa foton. Han gör det för att han älskar det. En sann inspiration! 


1

Varför donerar du inte blod?


Hejsan hoppsan! Ja! Jag lever! Och ja! Jag överlevde!
Nu är videon om bloddonation ute och det kom inte så många frågor faktiskt så jag skippade att besvara dom. Men här är iallafall min video om hela upplevelsen och jag tycker verkligen det är så sjukt viktigt att donera blod! 

Jag hoppas ni också tycker detsamma. Blod är något du fortfarande inte kan odla fram utan behövs från en annan levande människa. Och jag kan lova att du/någon du känner nån gång i ditt liv kommer behöva ta emot blod vid operation, förlossning, cancerbehandling eller olycka. 

Hoppas denna video gav er en tankeställare <3 
Annonsera här »