Produktiv


Hey fam
Idag känner jag mig på gränsen mellan lat och produktiv. Jag har gjort mina fransar hos Melina och spelat in en video efter jobbet. Det e helt sjukt vilken lång dag jag haft. Jag vill verkligen redigera klart videon men jag vet att jag måste lägga mig. För mycket tid framför datorn gör mig bara piggare vilket jag måste undvika. 

Gosh, har ni några bra tips mot att somna snabbare? Mina är typ läs en bok, drick varmt te och ät inget som gör dig pigg samma timma du ska lägga dig. 

XOXO 
 
1

Big plans

 
Vet ni hörrni, om jag inte har stora planer så innebär det att jag är i en stor svacka i mitt liv
Igår var jag på möte med mina favorittjejer. Några som jag fortfarande har kontakt med från min gymnasiegång (låt mig även påpeka att det är ytterst få jag har kontakt med sen studenten). 
Och vi hade ett bra och organiserat möte om något stort som snart händer för oss. Jag vet inte hur stort det är för resten av världen men det är absolut något vi kan lyssna på i framtiden och minnas med ett leende på läpparna. 

Förövrigt ville jag bara säga att jag också älskar att sätta mig ensam på ett fik med min dator/bok och bara får helt ensamtid med min chailatte. Förutom att dansa efter jobbet är detta helt klart aktivitet nummer 2 för mig. 

TGIF ! 
 
2

Valentines day DIY

Jag älskar Rachel Talbott's kanal! Det är endast 5 dagar kvar till alla hjärtansdag och kom ihåg att man även kan vara singel och fira den med någon man älskar! En bästavän, en kompis, en familjemedlem, flera familjemedlemmar! <3 

Annonsera här »