Lista of today

 

Dagens måendeHelt ärligt, bättre än igår. Men fortfarande förfärligt. Det enda jag känt för att göra dessa två senaste dagar har varit att gå till jobbet och sedan springa hem för att sova och gråta. På riktigt. Igår sprang jag hem och somnade direkt när jag kom hem. Jag är stressad, jag mår dåligt, jag är arg, jag är glad, jag är ledsen, besviken - ALLT. Det enda jag känner är att.. Man försöker så gott som möjligt vara en bra och snäll människa och aldrig mena något illa. Ändå tror folk så hemskt om dig. Men jag ska inte vara ledsen, för idag är det min och Amirs 2 år och 7 månaders dag! (visst är jag löjlig haha)

Dagens borde: Jag borde redigera vloggen och jag borde bli på bättre humör och inte låta något dåligt förstöra mitt humör.

Dagens frisyr: Två ord: FUCKED-UP 

Dagens smink: Bara ögonbrynsgel från Anastasia 

Dagens klädsel: Svarta leggins och en svart WeAreSthlm tröja. Så deppig är jag liksom, orkar inte ens bry mig om vad jag har för kläder.

Dagens materiella vill ha: Jag vill ha en ny kamera att vlogga med. 

Dagens fundering: Varför är det så svårt att vara den människa man vill vara utan att det blir komplikationer? Eller varför tror människor man menar illa när man försöker mena väl? 

Dagens beroende: Toaletten 4 sure.. 

Dagens tråkigaste: Jag börjar faktiskt bli lite trött på mitt jobb, asså hela stämningen och hur det påverkar mina privata relationer. Jag försöker älska jobbet men ibland så är det sååå svårt. 

Dagens längtan: Tills jag får se min fina Amir och ligga i min lilla säng för att kolla Greys Anatomy. 

Dagens låt: Say You Won't Let Go - James Arthur 

 

Annonsera här »