Mot Borlänge!

Hey gang! 

Idag är det fredag och jag är påväg till Borlänge med ABZORB. Vi ska uppträda på en firma fest och guess what..? Jag VLOGGAR! Så sjukt många har bett mig att vlogga mer när jag uppträder, tränar osv. 
Jag vet även att många är sugna på att dansa, GO FOR IT! Det finns ingen anledning att tveka på att göra det man älskar allra mest. 

Hur som haver, jag försöker updatera mer på bloggen som ni ser. 
Ge mig gärna förslag på inlägg! 
 
2

Chicago !

Hey people och gott nytt år!
2:a januari idag och jag måste börja bli bättre på blogg och youtube. Främst youtube. Men tack vare bloggen så får jag minnen på ett helt annat sätt också.

Det är mycket på gång. Idag har jag t.ex två dansträningar, en 18:00 i Sollentuna inför en show vi har nästa vecka. Sedan beger vi oss till House Of Shapes och tränar 20:00 - 22:00. Gissa om jag kommer vara slut efter det..

Förutom att jag har fullt med dansträningar har jag mycket jobb och mycket videos jag blivit efterfrågad att göra. Pressen är stor och vill man växa får man inte slöa!

Här är en bild på mig i Chicago från förra månaden. Jag ska göra ett annat blogginlägg om Chicago väldigt snart. Men tills dess.

XOXO! 
 
 
3
Annonsera här »