Chicago !

Hey people och gott nytt år!
2:a januari idag och jag måste börja bli bättre på blogg och youtube. Främst youtube. Men tack vare bloggen så får jag minnen på ett helt annat sätt också.

Det är mycket på gång. Idag har jag t.ex två dansträningar, en 18:00 i Sollentuna inför en show vi har nästa vecka. Sedan beger vi oss till House Of Shapes och tränar 20:00 - 22:00. Gissa om jag kommer vara slut efter det..

Förutom att jag har fullt med dansträningar har jag mycket jobb och mycket videos jag blivit efterfrågad att göra. Pressen är stor och vill man växa får man inte slöa!

Här är en bild på mig i Chicago från förra månaden. Jag ska göra ett annat blogginlägg om Chicago väldigt snart. Men tills dess.

XOXO! 
 
 
3
Hanna

Sååå snygg jacka! Vart kommer den ifrån? :)

Melody

heej! ville bara fråga vad för redigeringsprogram du använder, dels till dina vanliga bilder och sen också till dina thumbnails på youtube och så! du har verkligen sjukt fin design på både bloggen och youtube! :D

norma

hej piim! måste bara säga att jag älskar din blogg och ser verkligen upp till dig! :) så fin och stark
jag undrar hur du fick ditt jobb ? jag skulle nämligen tänka mig att kunna jobba med det du gör, och så är jag verkligen i behov av deltidsjobb/sommarjobb. jag pluggar på södertörn och är en ansvarig tjej :)

Annonsera här »