Bronza.se


HAAJ! Har precis blekt mina tänder för andra gången i hela mitt liv. Känner mig så klantig och att jag gör fel så vi får hoppas jag inte sitter 40-50 minuter av mitt liv en gång om dagen utan resultat haha! Jag är heeeelt slut! Har jobbat och sedan haft möte. Nu ska jag bara sätta mig ner och kolla på Game of Throooooonnneeees! 

Har ni någonsin testat på denna tandblekning? Köpte den hos min älskade vän Giannina i hennes butik Bronza <- där fokuset ligger på hennes spraytan. Hon är grym! Dessutom vääärldens bästa människa. Love her so much! 


2

Donera blod

För ca 2 månader sedan donerade jag blod!
Ska göra en video om det och undrar om ni har några frågor så jag kan svara i en Q/A här på bloggen?

Kör på! Här får ni en halvflummig bild på mig och min vän Liban jag donerade med. 
Så sjukt viktigt att alla friska över 18 donerar och hjälper våra medmänniskor.

 
1

I'm only human


Hallå! Prova dansa, jobba, syssla med youtube och samtidigt resa överallt och samtidigt blogga samtidigt. Bara superwoman skulle klara av det. Eller möjligen flash...? 

Jag lever iallafall, försöker verkligen blogga eftersom jag har många bilder jag vill dela med mig av. Men ärligt talat kommer bloggen alltid vara längst ned på min prio-lista. Är man intresserad av mitt liv kan du hitta mig på instagram (pimpiina) och youtube (Pimpiina) . Där kommer jag vara som mest aktiv. Eller snapchat (PimpiinaM). 

Jag är iallafall på besök hos min syster i Malmö men om några timmar flyger jag hem. Det regnar vilket gör mig lite rädd att dom kommer ställa in flyget, det åskar också.. Gahh tycker det är jätte läskigt. Kommer iallafall landa jätte sent vid 22:40 ... :( 

Aja, bloggar mer snart! Stay tuned. PUSS 
Annonsera här »