1 månad kvar! + hemstädning

 
 
Vänner! Det är bara en månad kvar tills jag flyttar. Tyvärr får vi betala hemstädning själv, hyresvärden har ju betalat för flytthjälp eftersom renovering skedde pågrund av dom vilket var något bra iallafall. 

När jag och Amir skulle flytta från Solna tillbaka till farmor hade vi en så sjukt dålig upplevelse med en firma som kallade vår hyresvärd sjuk i huvudet och kallade oss för ansvarslösa och att han inte fattade hur dom kunde hyra ut stället till mig och Amir... 

Iallafall så letade jag runt och lyckades hitta Rena Hem som är ett av Stockholm stads största städbolag med hemstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputsning och all slag av husgållsnära tjänster som du någonsin kan tänka dig. 

Det finns många städföretag som jobbar med olika typer av städning i Stockholm men just företaget Rena Hem tar ansvar och tänker både hållbart och långsiktigt. De stödjer en rad olika hjälporganisationer, de prioriterar alltid miljövänligare städprodukter och har även viktiga branschcertifikat, vilket jag tycker är så sjukt viktigt då jag själv jobbar med kemikalier och siktar mot en framtid bestående av bara svanenmärkta produkter.

Och vet ni vad det bästa är? Att alla som bor i Stockholmsområdet får en hel veckas gratis hemstäd vid nytecknande av avtal. Hur sjukt? Prisförslag får du på hemsidan under fliken "Bli Kund

Är ni intresserade av detta och känner att ni inte har tid för att städa av personliga eller icke-personliga skäl tycker jag att ni borde fundera på det. Jag vet att Amirs mamma hade hemstäd 1 gång i månaden vilket underlättade enormt för henne. 

Jag däremot ska nog ta och boka dom inför min kommande flytt nästa månad :) 

 
Du kan bli kund hos dom här!
För mer info om Rena Hem, klicka er in HÄR! 

 
 
 
Annonsera här »