Att nästan drunkna

 
Visste ni att när jag var yngre höll jag på att drunkna 2 gånger? En gång när min kusin fick för sig att ställa sig på mig när jag hade en tennisboll bakom min hand och en annan gång på exakt sammaplats (Flaten badet) när jag fick kramp och inte kunde simma utan låg på rygg.

Trots att jag som liten gick på simskola är jag jätte simrädd, jag klarar inte av när folk skojar genom att trycka ner huvudet i vattnet. Att drunkna måste nog vara något av det värsta sätt att dö på utom att bli bränd levande.

I samarbete med vattenhuset så vill jag tillsammans med föräldrar och andra att fler tar ansvar för att färre drunknar som t.ex barn. Vattenhuset har babysimskola, allmän simskola för både barn och vuxna, vattenträning, privatlektioner etc. Jag kan tyvärr inte yttra mig om priset är för dyrt eller bra billigt eftersom jag inte har någon erfarenhet alls av detta haha. Däremot tycker jag varenda öre är värt det sålänge man lärt människor att simma och räddar i stort sett massvis med liv. 

Jag ser även att dom har andra superroliga grejer man kan göra som att till exempel hyra hela simbassängen, du kan ha badkalas och till och med fotografering under vatten! Hur coolt?! 

Det finns flertal anläggningar i hela Stockholm som ligger rätt så centralt. 
Om ni vill hitta ett badhus nära er så klicka er in här!  
 
Annonsera här »