Dethär med att bli vuxen..

Såhär ser en vanlig dag ut, privata dator, jobbdator i dockstation och två skärmar haha..

Vem kunde någonsin ana att växa upp skulle vara så krävande och jobbigt? Vem anade dessutom att skaffa sig jobb kunde vara så svårt? I samband med Tourn ska jag nu blogga om ett grymt sätt för företag att hitta anställda, men även ett grymt sätt för arbetslösa att hitta bra jobb som passar en. Nämligen på Uniflex Bemanning! 

Syftet med denna hemsida är alltså att ett företag som behöver anställda till sitt jobb söker om det, då kommer Uniflex till räddning och tar någon av deras anställda och får dom att jobba där. Man kan jobba med allt från  Industri, Logistik, Bygg, El & Tele, Administration & Kontor, Försäljning och Kundservice. Så skulle t.ex Nokia behöva en recpetionist, då kan uniflex fixa det åt dom! 
Det kan också vara jobb som inte alls är länge utan kanske en veckas jobb där man behöver folk för att bygga ett hus. Ja, jag hoppas ni förstår min poäng. 

Detta är iallafall superbra för dom som kanske är osäkra på vad dom vill göra, det kan också vara roliga events där man är amassadör för ett nice företag som t.ex Nike, Adidas osv. Jag själv har funderat starkt en gång i tiden på att jobba på ett sådant. På så sätt kan man variera sina arbetsuppgifter och inte göra samma sak varje dag. Speciellt om man är som mig och älskar att testa på nya saker. 

Men detta inlägg är ju såklart även till alla företagare där ute som behöver folk men som kanske inte riktigt har tid och mycket pengar för att hitta någon anställd. Låt då Uniflex lösa det åt er! 

Den som kom på denna idé med bemanningsföretag förtjänar en medalj eller tycker inte ni det? 
  
Klicka här för att komma in till Uniflex BemanningOBS! Sponsrat inlägg
Annonsera här »