Farmor blev påkörd..

För några månader sedan blev min farmor påkörd av en lastbil mitt i Gullmarsplans torg.
Hon bröt ingenting tack gode gud, men det var en så hård smäll att hon fick åka in till SöS. Efter det är hon jätte ärrad och vågar knappt gå över övergångsstället, hon kollar alltid ut genom fönstret i köket när jag går ut för att se om jag inte blir påkörd.

Jag gjorde en polisanmälan på henne, tog reda på företaget han jobbade på, pratade med vittnen och allt. Jag var så himla ledsen denna period.

Idag ringde en trafikpolis för att kolla med mig vad jag hade för koppling till detta då jag bara berättar att jag var hennes barnabrn och inte var på plats. Han var jätte trevlig men berättade tyvärr att chauffören jobbat som lastbilschaffis i 30 år och enligt hans omdöme var det min farmors fel som dök upp ur tomma intet. 

Jag försöker fortfarande förstå hur korta lilla farmor som går långsamt, kunde dyka upp ur tomma intet, mitt i Gullmarsplans torg, där man inte alls kan köra snabbt, där det även är skyltar på barn som leker och folk som går över gatan. 

"Chaufförens ord mot henne" .... 

Jag är så arg, min farmor är den som skadades, den som inte vågar gå över övergångsställen längre, som säger till mig att akta mig för bilar och att hellre gå en annan väg än att behöva gå över gator. 
Han erkände att hon blev påkörd av honom, vittnen säger att han påstod sig ha för bråttom för att hjälpa henne. Jag förstår inte.. Jag är så arg. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra.. 

Jag hatar dethär. 
 
Annonsera här »