House of Shapes show

 
Förra helgen uppträdde ABZORB på House of Shapes årliga show! Det var superspännande. Jag kände mig så ärad av att Benke hade sett oss dansa och faktiskt gav oss cred, att Jenny tyckte om numret så mycket att hon ville ha med oss mer gånger, att Alvaro mixade vår mix som vi använder samt har till World of Dance.

En sak jag vill prata om är den underbara supporten jag får. Amir, hans bror, hans mamma och hennes vännina Jajja (Danijels mamma) kom och tittade. Jag ville först inte eftersom jag tyckte det kostade för mycket (170kr) och jag bara skulle vara med i 6 minuter. Men eftersom dom njöt av showen och resterande nummer behövde jag inte få dåligt samvete haha :)

När jag var liten hade jag många uppträdanden, jag bad oftast pappa eller farmor komma. Men dom hade oftast inte tid för det. Jag var alltid detdär ensamma barnet som inte hade någon att springa ut och hälsa på efter en show, som fick blommor av en familjemedlem när jag dansat klart etc. Det handlade inte om att jag inte var älskad, det handlade helt enkelt bara om att dom inte förstod hur mycket det betydde för mig att dom kom och såg när jag sjöng eller dansade. Nu däremot kommer dom när dom kan, vilket jag har full förståelse för. När jag var liten gick det inte heller att ta ledigt hur som helst, alla har  tyvärr inte den turen. Något jag är extra tacksam över är att jag möttes av mitt livs kärlek som stod med vita rosor utanför showen. Vita rosor betyder "jag älskar din själ" . Inte för att jag tror Amir bryr sig eller kollat upp att det ens betyder så men själva tanken räknas och det var en fin gest haha! 

Jag är iallafall glad över att jag har den support jag har för att känna mig tillräckligt motiverad till att fortsätta göra något jag älskar! 

<3 
Annonsera här »