Lampan.se

 
Nu börjar jag faktikst bli nervös, om exakt en månad får vi alltså tillgång till lägenheten! Dock bokade Amirs mamma en resa till oss just samma datum, så flytten får skjutas upp. DAMN IT! 
Känner mig så sjukt stressad eftersom allt verkligen börjar dra ihop sig, jag måste på tävlingar, jag måste inreda och ansvara för flytten, jag måste dittan och dattan. goshhhh 
Måste nog ta en semester för att kunna get my sh*t together. 

Något som jag insett är jättesuperduperultramega viktigt med en lägenhet är ju belysning & lampor! Har ni nånsin stigit in i ett rum där en glödlampa bara hänger fritt, eller när den surrar sådär gult och gör alla dina selfies dåliga? Känns som att jag lever så på en daily basis.

Jag hittade då denna grymma hemsida med lampr du kan köpa både online och i en fysisk butik. Sjukt snabb leverans och bra garanti. Störst i branschen och vet ni hur många lampor dom har på lager? ÖVER 5000!
Dessa bilder ni ser ovanför i mitt lilla collage är nämligen några av dom. Det är så synd för jag känner att jag nu vill köpa flera lampor som jag verkligen inte har råd för eller plats för haha. 
Det är snyggt med lampor, men kanske inte föööör många. *Måste ju tänka på elräkningen också* 

Hur som helst tänkte jag även passa på att ge er 12% till denna hemsida, bara uppge "lampan12" i kassan så dras det av!

Kan inte ni snälla länka någon lampa ni har hemma/vill ha så jag kan få lite inspo? 

Texten innehåller reklamlänk från Lampan.se

Annonsera här »