Musikvideo inspelning

Så stört fina & fräscha blommor miss Clara Hotell på sveavägen hade! Gah

 
Fina Issa, hon är sååå vacker!ABZORB @ Gildas Rum 
 
För ungefär två veckor sedan spelade ABZORB in en musikvideo hela helgen, gissa om jag var slut den veckan! Jag fick äran att vara huvudroll, jag hoppas alla blev nöjda - teater är absolut inte min starkaste sida. Dagen var jätte lång och vet ni vad som hände? 

Producenterna flög ner deras vän från Frankrike för att filma hela videon och under dagen när vi tar paus lyckas hela väskan med utrustning, data, kvitton och kamera försvinna (!!!) så vi la ner några timmar på att leta tills vi insåg att det var lönlöst. Väldigt tråkigt då det var värt mycket saker i den och fransmannen Luis som han heter, ansåg att svenskar var ärliga och trevliga. Detta är då vad som händer efter första dagen han är i Sveirge. Jag lider så mycket med honom, han är nu hemma i Frankrike och fick varken ersättning eller något tillbaka.. :( 

Så himla synd att människor som ser väskan hellre tar den för sig själv. Hur kan man lägga sig med ett gott samvete? Usch.. 

Hur som helst har vi fått se ett utkast på videon och den var bra! En vän till producenterna/sångaren hade med sin kamera och vi fick göra det bästa av situationen. Och dom gjorde det riktigt grymt faktiskt! 
 
1
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Kul med inspelning av musikvideo :)

Annonsera här »