Nästa inredningsmoment: Toaletten!


I vår nyrenoverade lägenhet har dom ändrat på massvis med saker! 
Toaletten kommer vara där badkaret en gång var, handfatet kommer stå på andra sidan, det ska få plats en tvättmaskin & torktumlare över den. Duschen kommer vara helt ny och kaklet fick jag välja färg på själv! Det blev en mörkare färg, den vi hade innan var blå och vit (även fast på är min favoritfärg, så var badrummet såå fult!) 

Inte nog med det, ska kattlådan också få plats ?! Har någon nått tips för hur man lägger kattlådor i trånga badrum? Eller kan man lägga det i något annat rum utan att det ser äckligt ut? 

I dagens sponsrade inlägg är jag här för att diskutera badrumsmöbler och hemsidan http://kakelgallerian.se
Bilderna ni ser under denna text är nämligen badrumsmöbler, massagebadkar, vanligt badkar, kakel (den med marmor ju 2 die 4!!!) och en takdusch jag funderar på att beställa hem vid flytten. Jag vill sååå gärna ha en takdusch det är helt sjukt. 

Kakelgallerian.se är en hemsida där du hittar allt du behöver till att skapa ett gudomligt badrum/toalett. Domhar verkligen allt man letar efter, spegelskåp, kranar, knoppar/handtag - ALLT! En till sak, detta behöver inte bara vara till badrummet, klinkersen, handfatet, kranarna, knopparna etc. går ju även till köket eller något annat du kanske skulle tänka dig! Vill såå gärna att jag själv har ett såntdär fräscht badrum som folk vill umgås i 24/7, ett uppvärmt golv på morgonen, godass handtvål som får dig att undra vart man köpte den ifrån och lukten av doftljus som gör att du inte vill gå ut därifrån. Känner ni igen er? In på kakelgallerian för att skapa ditt badrum till exakt det drömbadrum ni någonsin önskat er! 


För mer, klicka er in här 

Annonsera här »