Youtube creator day


Denna helg blev jag inbjuden till Youtube Pop-up Stockholm som var ett event som pågick hela helgen. I lördags var det happy hour på kvällen där vi fick lära känna andra youtubers, några hade åkt hela vägen från andra länder och hade typ över 1 miljon följare (?!)  

Idag (söndag) så var det creator day, alltså en dag för kreatörer på youtube där man får veta lite nya funktioner, diskutera lite kring grunderna till att bli en stor youtuber, saker att tänka på etc. Det var sjukt nyttigt, även fast man redan ansåg informationen som självklar så är det bra att bli påmind. Fick träffa nya vänner och detta markerar faktiskt ett år sedan jag träffade vissa youtubers på samma event för exakt ett år sedan. Så sjukt! 

2

Konsten att bli bestulen på sin telefon

Mobiler finns det gott av, mobiltjuvar likaså... 

Jag fick lära mig den tuffa vägen hur jag behövde akta mig för att detta inte skulle hända mig. Men ibland kan man inte rädda sig själv. Jag tänkte dela med mig av 2 trick som dom gjort på mig där 1 av 2 lyckades. 

Kart-tricket
Det som hände med mig var att jag satt på McDonalds med mina vänner från gymnasiet då en tiggare kom in genom ingången med ett stort A4 papper där det stod att han behövde pengar men han förstod ingen svenska. Vi båda sa nej och han fortsatte att stå bredvid oss, väldigt nära började jag känna. Jag började undra varför han valde just OSS av alla inne på donken och varför han vågade stå så extremt nära. Tills jag då kom ihåg veckan innan om detta s.k karttricket, och i samma veva undrade vart min mobil var. Juste, jag la den på bordet...! 
Så av ren reflex greppade jag tag om hans handled, ett väldigt modigt drag - och började skaka den ganska så häftigt. Och se där, min mobil föll ur hans hand. 
Blodet kokade inom mig och jag ställde mig hastigt upp och kollade honom rakt i ögonen och skrek "UT HÄRIFRÅN!" då han besvarade mig på sitt språk att han inte förstod vad jag sa. 
Jag ångrar än idag att jag inte höll kvar honom eller sprang efter för att låta polisen ta honom. Tiggare eller inte, att sno andras värdesaker är inte rätt. 

Tunnelbanan
Klockan var ungeär 01:00 på natten och jag stod på gamla stan's tunnelbaneperrong efter en lång natt ute. Med klänning, klackskor och axelväska. Jag som ALDRIG brukar ha på mig det. Jag funderade på om jag skulle gå av slussen men bestämde mig i sista minut att gå av gamla stan för att byta till gröna linjen. Så där stod jag, i min stora regnjacka med alldeles för stora fickor som inte hade dragkedja eller resårband. Det var som om jag och mina stora fickor faktiskt bad om det. Tunnelbanan mot Farsta strand rullade in och jag skickade ut ett sista sms innan jag såg 4 tiggare i tunnelbanan som var tysta. Jag stoppade ner mobilen i jackfickan och dom pratade på ett främmande språk, helt plötsligt fick ett par av dom i sista minuten för sig att gå av i gamla stan. Så just när jag stiger på väljer dom att gå av, eftersom dom stod på olika sidor av dörrarna fick jag helt enkelt gå emellan dom då dom råkade båda gå in i mina båda axlar. Eftersom jag tänkte att det var så extremt tight med plats gick vi alla tre långsamt mot olika håll. Men det varade länge... Lite FÖR länge. Och det  var inte förrens dörrarna stängdes då trycket lättade och dom tillslut släppte taget och gick. Det största misstaget jag gjorde i detta läge var då att jag totalt släppte fokus ifrån min telefon och höll riktigt hårt tag i min väska för att jag trodde väskan skulle vara en större target. Ack så fel jag hade.. 

Det slutade med att jag skrek på deras sällskap, som absolut inte förstod svenska. Funderade på att dra i nödbromsen men kom på att jag hade klackar och klänning, och att dom antagligen hunnit iväg för längesen. Så jag stod bara där och grät, jag polisanmälde men inget mer hände. Som tur är hade jag försäkring. 
 
Detta blogginlägg är i samartbete med TheMobileStore.se 

Även fast man inte ska gråta över materiella saker så insåg jag verkligen vikten med säkerhetskopiering. Låter så sjukt marknadsfört haha men påriktigt. Jag försöker nuförtiden hålla mobilen så tom som möjligt och att jag lagrar så mycket jag kan på hårddiskar etc. så att sorgen inte blir lika stor vid nästa förlust. 

Men anledningen till varför jag gjorde detta inlägg var inte bara för att uppmärksamma er för detta. Utan även göra en rolig tävling som blir en tidig julklapp från mig till er. 
 

Nu har ni nämligen chansen att vinna ett  "skyddamobilen-kit". Det är alltså ett kit som består av 2 skal och ett skyddsglas till mobilen. 

The rules are simple; 
1. Följ mig på instagram (@Pimpiina) 
2. Kommentera nedanför varför just DU ska vinna detta kit

Tävlingen avslutas denna söndag 29 oktober 18:00, may the odds be with you! 
För att se mer av deras produkter klicka här
6

Modegallerian.se is the answer!

Så, lönen kommer imorgon. Och jag känner att det är dags att spendera dom på vinterkläder. Trots att jag borde inhandlat det mesta redan förra månaden eftersom allt kommer att höjas nu. Jag satt och velade ganska mycket mellan vilka butiker jag skulle kolla in då det tar alldeles för lång tid nog att bläddra genom en hel hemsida för att sen tveka och bli ännu mer tveksam på nästa sida. Tillslut slutar det med att man antingen köper för mycket eller för lite. 
 
Sedan klickade jag mig in på Modegallerian.se som är det geniala svaret! 

På hemsidan har dom alltså samlat alla kläder, skor och accessoarer från de mest kända klädesbutiker som majoritet handlar från just nu, som Zalando, NA-KD, Nelly etc. 

Så det jag hittade idag var dessa fräna nike skor och sedan en puffer jacket som jag är fast besluten om att investera i från Topshop. Allt kommer handla om att sticka ut denna vinter för min del. Åt pipsvängen med de tråkiga färgerna! 

Är ni också intresserade av att börja köpa vinterkläder? Eller kanske bara shoppa? Klicka er in här för att komma till Modegallerian.se!


Annonsera här »