Dagens lista

 

Dagens humör: Från relativt bra och glad till ledsen och arg.

Dagens mående: Imorse var jag såå peppad på att jobba, ni anar inte! Jag stängde in mig på kontoret och åt t.o.m mat inne i mitt rum för att jag bara ville jobba jobba jobba. Sedan kom de tråkiga nyheterna från Aftonbladet om ett hot som kommit till Stockholm och direkt tappade jag lusten för att ens.. leva? 

Dagens borde: Borde verkligen sluta vara rädd och grubbla över allt ont som kan hända och fokusera på att leva i nuet. Borde även blogga mer och göra Kingsman vloggen klar. 

Dagens frisyr: En uppsatt och slarvig bulle mvh flottigt hår. 

Dagens smink: Det jag har vardagligen minus eyeliner. Orkade verkligen inte sminka mig imorse haha. 

Dagens klädsel: Så tråkigt basic att jag inte ens vill prata om det haha. En blandning av kontorsvänliga och dansträningskläder. Har träning direkt efter så det finns ingen tid att springa hem för att byta om tyvärr :( 

Dagens planer: Jobba till halv 5, dansa sent tills jag dör och sedan gå hem och dö.. 

Dagens materiella vill ha: Ehhh, vad vill jag inte ha?! Jag behöver kuddar till soffan, en whiteboardtavla till Draw My Life video jag snart ska göra, pengar, pengar och kläderna jag nästan beställt hem på avbetalning hela veckan haha :'( 

Dagens fundering: Hur fan kan det vara såååå dyrt att renovera ett badrum som endast är 3 kvm litet?

Dagens beroende: Skäringer och Mannheimers podcast!

Dagens tråkigaste: Att det är moln och regn! Seriöst? Jag vill inte skylla på att vädret påverkar mig men det gör det verkligen. Och det är inte något mysigt väder direkt, det är liksom "idag ska du vara deppig för det finns inget mysigt med kallt och blött väder"-känsla. 

Dagens längtan: Att jag snart får en till systerdotter! Att lönen kommer på måndag och att vägen till körkorten närmar sig! :D Gahh jag dör! 

Annonsera här »