Vad har jag gjort denna vecka?


Måndag: Efter jobbet drog jag med min kollega till Scandinavian Photos och köpte in en 360 kamera, eftersom dom inte hade allt vi behövde var vi tvugna att röra oss till gallerian för att köpa tillbehör. Fick sen skjuts hem och för första gången låg jag på soffan helt avslappnad, tidigt hemma och fick andas i fred. 
 
Tisdag: Jobbade som i vanlig ordning med mitt heltidsjobb. Efteråt åkte jag in till östermalmstorg där jag hade ett möte med Tourn, totalförälskad i deras kontor som har en mysig hemmakänsla, men tyvärr ska dom flytta snart :( Därefter kom jag också hem tidigt och var bara på allmänt bra humör, tacksam för allt bra som händer i livet just nu. 
 
Onsdag: Under arbetstid fick jag leka lite med kameran som omväxlning, skönt att inte behöva göra samma saker varje dag. Efter jobbet tog jag en Yogaklass på SATS vilket var helt underbart. Kom hem vid 9-tiden och hörde hur regnet slog emot fönstret medans jag låg i ett mörkt vardagsrum. 
 
Torsdag: Säljmöte hela dagen, var så sjukt nervös för att prata inför alla säljare på firman men det gick bra! Efteråt hade jag en kort träning med ABZORB. 
 
Fredag (idag): Amir har match idag, egentligen tänkte jag  ta HOT FLX passet på SATS men jag kommer bli alldeles för trött för att ha dansträning senare på kvällen, så jag går på Amirs match istället. 
 
Lördag: 10:00 ska jag hem till Johanna Berg och spela in en video till min youtubekanal. Osäker på vad som sker under dagen men på kvällen blir det nya "IT"-filmen med tjejerna från ABZORB och våra flickvänner/pojkvänner. 
 
Söndag: Ska gästa en talkshow på Comic Con 14:00. Innan hade jag tänkt testa på Acro Yoga, att altså hänga i ett tygstycke och utföra yoga?! Hur sjukt?! Får väl försöka varva ner inför nästkommande vecka och hoppas att jag slutar ha ett fullbokat schema. 


Annonsera här »