Varför man bör älska hösten

 
 

Okej, så det är kallt och vintern närmar sig. Men det betyder inte att hösten är en slags "mellan" ting. Även jag är negativ för hur kallt det kommer bli med tanke på att det var snö typ NYSS?! 
 
Men nu tänkte jag visa er lite saker jag älskar med hösten som antagligen ni också omedvetet älskar. Som kanske får er lite mer motiverade över att det faktiskt är höst. 

1. Mys-säsongen startar! Tjocka filtar, duntäcken, sockor, varmchoklad och stickade tröjor, kuddar etc tas fram! Är det något jag älskar så är det stora fluffiga saker och framförallt att MYSA. Mysa med den man älskar. Det behöver inte bara vara sin partner, det kan vara din bästavän, ditt husdjur eller familjemedlemmar. 

2.  Doftljus! Jag älskar dock doftljus alla dagar om året, men just hösten är speciell, för det är då de undika dofterna kommer fram, pumpa, trä, kanel you name it! Eftersom det blir mörkt så tidigt har man en anledning att tända dom oftare än på sommaren. Och ibland när det knastrar blir det sådär extra mysigt. Eller varför inte tända igång hela sin brasa? 

3. Soluppgången, erkänn att ni ibland sett soluppgången i samband med alla färgstarka löv och undrat om det inte är vår? Jag har väldigt svårt att känna skillnaden mellan soluppgången på hösten och våren, förutom att våren då kanske är liiiiiiite blötare än hösten hehe. Men just denna känsla gör att jag längtar efter att snart få bli varm igen. Det låter såå konstigt men hoppasn i förstår. 

4. Färgerna! Att det blir gult, oranget och rött (eldfärgat?) är ju ingen överraskning. Men att världens färger kan skifta och hur vi människor anpassar modet efter det är ju helt otroligt. Coolt eller hur? Helt plötsligt vill jag alltid gå i flanellskjorta och kängor haha. 

5. Halloween närmar sig, beöver jag säga mer? Längtan efter skräckfilmskvällar, halloween sminkningar på youtube och inför festen man ska på. Alla pumpor vi snart kommer se överallt och orangesvarta teman överallt. 

Jag älskar verkligen alla olika säsonger på sina egna unika sätt.  Men detta är vad jag älskar med hösten! 
Dela gärna med er av vad ni älskar under säsongerna! :) 

1
Jonna

Helt perfekt inlägg ♥ Hösten är bäst!!

Annonsera här »